Kapcsolat

Cégnév: Pécs-3D Építész Csoport Kft.
Cím:
Pécs, Széchenyi tér 2.
Adószám: 23965319-2-02

Energetika:

Mobil: 

06-30/445-9965

Építészet:

Mobil: 06-20/974-0923
E-mail (építészet): pecs3depitesz@gmail.com

Hírek,cikkek

Cserépkályha fűti a minősített passzívházat

A telek tulajdonos házaspár célja volt egy olyan …

A fukusimai katasztrófa óta töretlen a napenergia népszerűsége

A fukusimai katasztrófát követően a japán kormány …

Megosztás

Új passzívház-komponensek:

 

Új passzívház-komponensek: műemléképületekhez is van már nyílászáró - Termékadatbázis - Összefoglaló a 16. Nemzetközi Passzívház Konferenciáról (3.)

2012.05.10.

Remek, informatív összeállítást készített Sariri-Baffia Enikő, okl. építőmérnök, energetikai szakértő, passzívház minősítő és oktató a 16. Nemzetközi Passzívház Konferenciáról. A beszámlót PassREg: megújuló energiás passzívház régiók az EU-ban - Csúcstakarékos középületek címmel találják a Green Press Blogon.
Mint arról a mérnöknő beszámolt: számos új terméket mutattak be a 16. Nemzetközi Passzívház Konferenciához kapcsolódó szakkiállításon. Egyebek mellett olyan passzívház-minőségű ablakot, amely  ránézésre nehezen különböztethető meg a műemlék épületekről ismert nyílászáróktól. A kiemelkedő hasonlóság miatt a műemlékvédelmi hatóságok engedélyezik a beépítését. Häusler  Energate HistoricLine

Sok új, passzívházhoz alkalmas termékminősítés született az elmúlt évben. Többek között egy tolóajtó, mely a kiváló hőszigetelése mellett eleget tesz a magas légtömörségi követelményeknek is. pro Passivhausfenster - Smartwin sliding
Több nagyméretű szellőztető berendezés kapott passzívház-komponensi minősítést az elmúlt év során, melyek 300-2400 m³/h teljesítménnyel rendelkeznek, mindegyikük legalább 83%-os hővisszanyerésű. 
forrás: mek.hu
vissza